Over ons

Over Ons

Ruim 37 jaar geleden was er voor het eerst sprake van Lowette Relatiegeschenken in het Limburgse Sint-Truiden. Vandaag is het kleine bedrijf uitgegroeid tot een nationale speler op vlak van zowel Reclame- & Relatiegeschenken, als promo- & werkkledij.

Vader Jean-Marie Lowette startte samen met zijn vrouw Godelieve in Groot-Gelmen met het bedrukken van relatiegeschenken zoals balpennen, usb sticks, automappen, paraplu's, stylo's, t-shirts, sweaters, polo's, enz.... De kracht van deze geoliede tandem was een snelle en flexibele levering, aangezien het volledige proces in eigen beheer zat. Ook in de jaren die volgden was Jean-Marie de eerste om te investeren zodat snelle leveringen gegarandeerd bleven. Er werd meer en meer geïnvesteerd in nieuwe machines zoals het kunnen toepassen van laisergravure, zeefdruk, tampondruk, flexdruk en digitale druk.

Eind jaren 80 stapten Peter en Nathalie Lowette, kinderen van Jean-Marie en Godelieve, mee in de zaak. Opgegroeid in een gepassioneerde omgeving tussen tevreden klanten, was deze stap een evidentie.

Deze periode was familie Lowette één van de eerste bedrijven om de stap naar de Chinese markt te zetten. De familie Lowette heeft een grondige kennis van de Chinese markt. Dit ten voordele van de klant op vlak van prijs en kwaliteit.

2007 is het jaar waarop Peter en Nathalie het bedrijf overnamen. Jean-Marie en Godelieve bleven actief in het bedrijf. Het ouderlijk laat sinds de jaren 2000 niet meer toe om efficiënt te werken. Hoewel het een moeilijke stap was om te verhuizen, heeft dit enkel voordelen gehad op vlak van service en doeltreffendheid naar de klanten. De verhuizing naar de industriële zone van Sint-Truiden in 2011 was en is een succes. .

De toekomst voor het familiale bedrijf is een dagelijkse inzet om de huidige waarden te garanderen. Een familiaal bedrijf met passie en inzet om kwalitatieve, functionele en duurzame producten af te leveren aan een competitieve prijs en levertermijn. Steeds met een passende oplossing voor de uitdaging waar de klant voor staat.

Contactformulier